Shkodra

Shkodra ruan pamjen e saj karakteristike me rruget e ngushta, me muret e larte prej guri ne te dy anet dhe me gardhe te larte. Serresh dhe Gijadol jane lagjet me terheqese ne qytet ku mund te prekni pasurine e kultures. Por nuk mund te largoheni nga Shkodra pa vizituar keshtjellen veneciane te Rozafes qe ndodhet ne pjesen perendimore te qytetit. Me nje pamje spektakolare ka gjithashtu nje legjende shume interesante.

Vende te tjera ku mund te kaloni kohen jane plazhi i Velipojes me reren e tij kurative, liqeni i Shkodres i pershtatshem per peshkim, katonazh etj..

Shkodra, kryeqyteti i veriut, eshte nje nga qytetet me antike ne Shqiperi. I themeluar ne shekullin IV p.K., qyteti ka luajtur nje rol shume te rendesishem ne kulturen dhe historine shqiptare.

Guida e Pronave në Shqipëri

Për te marrë falas Guidën e Pronave në Shqipëri, ju lutem kompletoni detajet tuaja më poshtë për të shkarkuar menjëherë librin elektronik.

Shkarko Falas