Ardhja ne Shqiperi nga Deti

image_description

Hyrja nëpëmjet rrugëve detare në Shqipëri mund të kryhet nëpërmjet porteve kryesore me anë të linjave detare që ofrojnë shërbimet e tyre si për pasagjerë ashtu edhe për mallra të tonazheve të larta.

Hyrjet kryesore per ne Shqiperi jane:

Durrës: nga Portet Italiane te Ancona, Bari, Brindisi dhe Trieste
Vlora: Porti Italian i Brindisi
Shëngjin: Porti Italian i Bari
Saranda: Ishulli Grek i Korfuzit

Zyrat Kryesore te Biletave:

Adriatica

Rruga e Durrësit, Tirana
Telefon: +355 4 2231 858

Agjencia Taulantia

Durres
Telefon: +355 52 222 33 / 273 33
Fax: +355 52 229 11

Agoudimos Lines

L.No. 3, “Skenderbeg” Str., No. 111, Durrës
Telefon: +355 52 242 55 / 303 83
Fax: +355 52 24255

C/F Grecia

L.No. 3, “Skenderbeg” Str., No. 12, Durres
Telefon: +355 52 251 54
Fax: +355 52 203 41

Duni

L.No. 4, “Skenderbeg “ Str., Durrës
Telefon: +355 52 253 38 / 249 00 / 202 00
Fax: +355 52 240 12

KAD

Durrës
Telefon: +355 52 251 54
Fax: +355 52 203 41

Quality Line

L.No. 4, “Prokop Meksi” Str. No.156, Durrës
Telefon & Fax: +355 52 245 71

Kontaktet e Porteve Kryesore

Porti i Durrësit

Telefon: +355 52 220 28

Porti i Vlores

Telefon: +355 33 245 21 / 294 18

Porti i Sarandes

Telefon: +355 732 2734

Guida e Pronave në Shqipëri

Për te marrë falas Guidën e Pronave në Shqipëri, ju lutem kompletoni detajet tuaja më poshtë për të shkarkuar menjëherë librin elektronik.

Shkarko Falas