Sherbimet

 • Organizimi i shitjes se prones
 • Njohje me tregun e pronave te patundshme
 • Vizita ne vend te pronave te patundeshme
 • Keshillim ligjor
 • Ndihmese ne organizimin e financimit/hapjen e llogarise bankare
 • Nje opsion per Prokure Perfaqesimi, ne menyre qe te mund te perfundojme dokumentacionin per pasi ju te largoheni.
 • Diskutim i sherbimeve te Pas-Shitjes permes Albania Estate te tilla si: Manaxhimi Prones, Paketa Mobilimi dhe Marrveshje te Manaxhimit te Qirase.

Një vështrim në nje udhëtim të shkurtër ne blerjen e nje prone

 • Ne do të gjejme pronën dhe token që i përshtatet më mire kerkesave tuaja.     
 • Ju shpjegojme arsyet pse investimi do te jete i favorshem per ju në Shqipëri.  
 • Ju shpjegojme kostot e plota të blerjes, duke përfshirë tarifat e agjencisë, pagesen e avokatit, te noterit dhe çdo takse tjeter.
 • Procedura e blerjes.    
 • Struktura e pagesës. Për shembull: 100 % ose me para ne dore ose e ndare ne pjese.
 • Rekomandojme avokatë lokale të pavarur.
 • Këshillojme  vende për të ngrënë, per të parë dhe per strehim. Ne do të rekomandojmë www.tripadvisor.com për zgjidhjen e shumë nevojave tuaja të udhëtimit.   
 • Ne do të diskutojmë me ju detajet e  takimit  për te vizituar pronat, ne rast se ju deshironi te vizitoni Shqipërine.    
 • Tju këshillojme mbi ecurinë e projekteve të reja ne ndertim.    
 • Ne mund tju rekomandojme agjente te këmbimit valutor, për tju kursyer qindra ose mijëra euro gjatë transaksioneve.Të gjitha pronat  në Shqipëri blihen në euro.    
 • Nëse vendosni për ta shitur apo per ta nderruar pronen, ne do të jemi të lumtur qe tju ndihmojme. Strategjia e terheqjes është e rëndësishme dhe është një pjesë e madhe e investimit tuaj. Ekxiston nje treg i mire i rishitjes se prones ne Shqiperi.
 • Nëse do ta  mbani pronën tuaj, pas përfundimit te saj besojani Albania Estate qe të kujdeset për apartamentin ose vilen tuaj me një menaxhim të plotë.

Guida e Pronave në Shqipëri

Për te marrë falas Guidën e Pronave në Shqipëri, ju lutem kompletoni detajet tuaja më poshtë për të shkarkuar menjëherë librin elektronik.

Shkarko Falas